De kartonnen bekers bedrukken Dagboeken

In die categorie bevinden zich veel zeer uiteenlopende mokken en bekers. Mokken, kopjes, lenzen en bekers met keramiek en glas die ons bijzonder aantrekkelijk relatiegeschenk zijn ofwel worden gebruikt in het evenement of een organisatie zelf.

Dit model over 230cc/8oz is ons ideale beker wegens cappuccino, thee ofwel coffee 2 go. Een beker is bijzonder sterk. Cheapie koffiebekers rekent nooit onkosten voor dit maken over een ontwerp en rekent tevens geen verzendkosten. Een weergeven prijzen zijn zeker tevens all-in prijzen.

duurzaamheid en ons leefmilieu, de kartonnen bekers zijn Milieubewust geproduceerd en kompleet recyclebaar!

Karton is papier en papier kan zijn gemaakt van bamboo. Het betekent het het ons natuurproduct kan zijn en dus verteerd kan geraken door de milieu. Dit betekent dat kartonnen koffiebekers milieuvriendelijk bestaan en eenvoudig te recyclen.

Plastic koffiebekers met een merknaam beschikken over een unieke look. Dit bedrukken aangaande koffiebekers is een vaak veel vergeten methode vanwege het maken over verdere naamsbekendheid. Voor dit bedrukken met koffiebekers bent u voor Cheapie Koffiebekers aan het perfecte adres.

Een perfecte beker wegens ook koude ingeval ook warme dranken. Een klassieker onder een kartonnen bekers is snel beschreven: enkelwandige opbouw..

Stimulering recycling en hergebruik 180cc / 7.5oz Een opwindend vervaardigd "Make a Difference" koffiebeker kan zijn exclusief voor organisaties welke hergebruik over bekers willen aanmoedigen in een bedrijf.

Koffiebeker kraft 177cc / 7oz Bijzonder luxueus koffiebeker formaat 180cc (7oz) in een met een ripple dubbel wandige capaciteit.

Koffiebekers double wall full color 230cc / 8oz De bedrijfsnaam genoeg bij de toewijding bezorgen op een subtiele en originele manier? Laat vervolgens double wall kartonnen koffiebekers bedrukken betreffende de bedrijfsnaam, ons bekendmaking of een fullcolour print tot persoonlijk wens door Cheapie Koffiebekers.

Er bestaan heel wat verschillende soorten en uitvoeringen kartonnen koffiebekers verkrijgbaar. Het betekent verschil in prijs, doch veelal ook in kwaliteit. Dit komt geregeld voor het koffie of iemand drankje daar aan een onderkant of zijkant weer uitkomt.

Koffiebeker 150cc / 6oz Kartonnen koffiebeker formaat 150 CC (6oz) in de premium line. Passend vanwege automaten en alang verkrijgbaar vanaf één blik.

Weet de klandizie welke bekers beschikken over laten bedrukken bestaan razend enthousiast aan die methode van branding. Speciaal vanwege hen (en uiteraard verder wegens u dan ook) verlenen wij een gelegenheid teneinde witte bekers in grotere oplages te kopen.

De designers vervaardigen met genoegen kosteloos ons ontwerp wegens u op, hiervoor berekenen wij nauwelijks onkosten. De levertijden bestaan standaard in 15 werkdagen, here desalniettemin is het uiteraard ook mogelijk om sneller te afleveren voor een kleine extra vergoeding.

Meld je aan vanwege een nieuwsbrief Krijg 1x ieder maand ons e-email met leuke aanbiedingen en nieuwtjes in de webwinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *